Mitsubishi KJ sarja

Mitsubishi Electric MFZ-KJ lattiamallin ilmalämpöpumppu

Energiatehokas ja tyylikäs lattiamallin ilmalämpöpumppu MFZ-KJ sopii mitä vaativimpiin tiloihin. 

Lattiamallin ilmalämpöpumpun edut

Mitsubishi Electric KJ lattiamallin ilmalämpöpumppu asennetaan seinälle alas lähelle lattiapintaa, kuten perinteiset lämmityspatterit. Ne sopivat tiloihin joihin seinä- tai kattomallin ilmalämpöpumppujen asentaminen on vaikeaa. KJ-mallin ilmalämpöpumpun puhdistus on helppo ja turvallinen tehdä, koska ei tarvitse nousta tuolille tai tikkaille puhdistusta varten.

Luokkansa hiljaisin

Hiljaisuudella on merkitystä. Sisäyksikön äänenpaineen taso alkaa 19 dB(A):sta, jota korva tuskin enää kuulee.

Viikkoajastin

Viikkoajastin on energiaystävällinen toiminto, jonka avulla säästät lisää lämmityskustannuksissasi. Voit säätää huonelämpötilan alhaisemmaksi niille vuorokauden tunneille, kun kotona ei oleskella. Voit säätää ilmalämpöpumpun toiminnan koko viikon ajaksi.

Ylläpitolämpötila

KJ-sarjan ilmalämpöpumpun lämpötilan voit säätää 10 °C:n ylläpitolämpötilalle. Kätevää esimerkiksi kesäasunnossa, jossa petivaatteet pysyvät kuivina +10°C:n lämpötilassa. Taattu toiminta-alue aina -25°C:n ulkolämpötilaan asti.

Takkatulitoiminto

Mitsubishi Electric KJ lattiamallin -ilmalämpöpumppu ei ainoastaan puhalla lämmintä ilmaa talvella ja viileää ilmaa kesällä, vaan mahdollistaa myös jo olemassa oleman ilman levittämistä asuintiloissa takkatulitoiminnon avulla. Tämän toiminnon avulla saat levitettyä lämmintä ympäri asuntoa esimerkiksi takasta.

Tehokkuutta

Mitsubishi Electric KJ-lattiamallin ilmalämpöpumpussa on automaattinen uudelleen käynnistyminen esimerkiksi sähkökatkoksen jälkeen. KJ-mallin Ilmalämpöpumpussa on yksi puhallin usealla ilman puhallussuunnalla sekä tehostettu lämmitys, jonka tavoitelämpötila saavutetaan jo 4 minuutissa.