Mitsubishi SF sarja

Mitsubishi Electric – MSZ-SF mallisarjan lämpöpumput

Mitsubishi Electric SF-mallin ilmalämpöpumput ovat pienikokoisia, mutta tehokkaita täysverisiä ilmalämpöpumppuja. SF-malli on edullisin Suomen talviolosuhteisiin sopivaksi suunniteltu Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu.

Mitsubishi Electric Inverter -ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu tuottaa kotiisi edullista lämpöä

Kuiskaavan hiljainen Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu tuottaa miellyttävää lämpöä pienillä energiakustannuksilla. Kun energiaa säästyy, säästyy myös selviä euroja ja luontoystävällisestä lämmöstä kiittää myös luonto.

Mitsubishi Electric -laatua pienintäkin yksityiskohtaa myöten

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput erottuvat jo yhdellä silmäyksellä. Laadun huomaa jo käytetyistä materiaaleista ja tietenkin laitteen muotoilusta. Hieman tarkemman tutustumisen jälkeen aistii viimeistellyt kokonaisuuden ja laatuleima ulottuu aina kaukosäätimeen ja ulkoyksikköön asti. Mistää ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Tehtaan tuotantolinjojen kymmenet laadunvarmistuspisteet mahdollistavat toivotun lopputuloksen – huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

Sinä määräät laitteen äänitason ja vedottoman lämmön/viileän tuoton

Uusissa Mitsubishi Electric MSZ-SF35/50VEH malleissa on peräti viisi säädettävää puhallintehoa ja sen lisäksi vielä automaattinen puhallintehon säätö. Nuku yösi levollisesti nauttien yön hiljaisuudesta. Silent Mode -asennossa on äänitaso vain 19 dB(A). Laaja puhallintehojen säätöalue mahdollistaa vedottoman lämmön / viileän tuoton.

Takkatoiminto siirtää edullista lämpöä asunnossasi

Laite on varustettu myös pelkällä puhallustoiminnolla, joka mahdollistaa esimerkiksi takan tuottaman lämmön siirtämisen laajemmalle alueelle asunnossasi. Miksi haaskata takan tuottamaa lämpöä nostattaen vain yhden huoneen lämpötilaa, kun Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpulla saat siirrettyä edullista lämpöä laajemmin asuntoosi.

Ylläpitolämpötila

Mitsubishi Electric MSZ-SF -mallisarja on erinomainen lämmityslaite myös kesäasunnollesi. Halutessasi, voit säätää laitteen 10°C:n ylläpitolämmitykselle, kun olet poissa pidempiä jaksoja.

Mitsubishi Electric ei muuta muotoaan

Et pety laitteen ulkonäköön, kun käynnistät sen. Mitsubishi Electric SF -mallisarjan lämpöpumput pitävät muotonsa myös käyntitilassa.

Sama tyylikäs, lähes huomaamaton design toimintatilasta riippumatta – ei aukeavia ja irvisteleviä paneeleita.