Tarvikkeet ja lisävarusteet

Ilmalämpöpumpun tarvikkeet ja lisävarusteet

Täältä pääset tutustumaan valikoimissamme oleviin lisävarusteisiin lämpöpumpulle, jotta asennuksesta tulee mahdollisimman tyylikäs ja käytännöllinen. Sulatusvedenohjaimet ohjaavat lämpöpumpun ulkoyksiköstä tippuvan sulatusveden turvallisesti kauemmaksi rakennuksen kivijalasta. Suojakotelot ja -katokset suojaavat lämpöpumpun ulkoyksikköä tuulelta, lumelta ja jäätymiseltä, ja ne voidaan valita sopivan värisinä jotta ulkoyksikkö ei erotu liikaa talon yleisilmeestä.

Sisäyksiköiden suodattimet ja kennonpesuneste ovat tärkeitä lisävarusteita ilmalämpöpumpun sisäyksikön hoitoon ja ylläpitoon. Suodattimien vaihtoväli riippuu yksilöllisesti lämpöpumpun asennuspaikasta ja sen altistumisesta pölylle, mikrobeille ja lialle.

 

Puuvalmiit suojakotelot lämpöpumpun ulkoyksikölle

Uudistetut Scanoffice-suojakotelot . Koteloiden ulkomitat ovat muuttuneet hieman leveämmäksi ja kotelon kokoamisnopeutta on kehitetty valmiilla kulmaraudoilla. Uusien mittojen ansiosta myös esimerkiksi Panasonic ilmalämpöpumput sopivat kotelon mittoihin.

Kotelon mitat: leveys 1040 mm, syvyys 520 mm, korkeus 670 mm
Peltikaton mitat: leveys 1210 mm, syvyys 600 mm, korkeus 25 mm

Sulatusvesikaukalo SC-DP820/340-120

Sulatusvesikaukalo on suunniteltu käytettäväksi Scanoffice GSI-380/se601, SC-600 ja SC-800 maatukitelineiden yhteydessä ja lisäksi se soveltuu useimpien seinäasennustelineiden kanssa. Pikakiinnityskorvakkeiden ansiosta asennus tapahtuu minuutissa. Sulatusvastus on rakennettu välipohjaan, joka pitää koko sulatusvesikaukalon keräyspinnan lämpimänä. Varustettu sähköjohdolla.

Ilmalämpöpumppujen suodattimet

Ilmalämpöpumpun suodattimet on syytä vaihtaa aika ajoin. Varastostamme löytyy suodattimia Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuille.

 

Telineet lämpöpumpuille

Laadukkaat telineet kaikkiin tarpeisiin. Saatavilla seinä-, sokkeli- ja maatukimalliset telineet. Myös korotettavat erikoistelineet.

Maatukiteline GS1-380/se601

Korkeus säädettävissä 310–420 mm, leveys 860 mm, syvyys 380 mm, kantavuus 150 kg. Ei sisällä tärinänvaimentimia.

Giant seinäteline (MS242)

Seinäteline lämpöpumpun ulkoyksikölle. Kantavuus 70+70 kg (140 kg) asti.

 

MELCloud Wi-Fi-ohjaus

Nyt voit hallita Mitsubishi Electric-laitteitasi helposti tietokoneella, tabletilla, tai älypuhelimella!

MELCloud on Mitsubishi Electricin lämpöpumppujen etäohjausjärjestelmä, jonka avulla ohjaat ja säädät lämpöpumppuasi tai ilmastointilaitettasi reaaliajassa.

Uusissa LN- ja AP-mallisarjojen laitteissa MELCloud-sovitin on mukana vakiovarusteena. Muihin malleihin, kuten FH- ja SF-sarjan ilmalämpöpumppuihin ja Ecodan-ilmavesilämpöpumppuihin, WiFi-sovitin (MAC-567IF-E) on saatavilla lisävarusteena.

MELCloudin kautta saat myös hälytystiedon päätelaitteeseesi, vaikka et olisi kotona samana hetkenä.